|
Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować okulary przeciwsłoneczne?
|
|
2010-07-23, 02:27 PM
|
|||
|
|||
|
Komentarze
Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować okulary przeciwsłoneczne?
|
|||
|
2010-07-27, 11:28 AM
|
|||
|
|||
|
Jak kupować okulary przeciwsłoneczne?
Po przeczytaniu tego artykułu jestem gotowa na spotkanie z całą rzeszą okularów i podjęcie świadomej decyzji :-) gratulacje dla autorki (sądząc po nicku blogowym).
|
|||
|
2010-08-01, 09:06 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować okulary przeciwsłoneczne?
Kupilam okulary Artica (polaryzacyjne, UV 400) i przy okazji dowiedzialam sie od sprzedawcy, ze sa okulary, ktore nie tona na wodzie - fajna sprawa, jak ktos plywa np. kajakiem.
|
|||
|
2010-08-02, 08:21 AM
|
|||
|
|||
|
RE: RE: Jak kupować okulary przeciwsłoneczne?
okulary, które nie toną, ma w swojej ofercie Artica. Ja kupiłam Articę polaryzacyjną i sprawdziłam w sklepie polaryzacje - na lustrach jest naklejony mały obrazek, którego część widać dopiero po założeniu okularów. Co ciekawe, w każdym sklepie jest inny (więc jakby komuś się nudziło, to może być ciekawa rozrywka
Faktem jest, że oczy w dobrych okularach odpoczywają.
|
|||
|
2010-08-03, 04:38 AM
|
|||
|
|||
|
Polaryzacja jest warta swojej ceny
Pierwsze okulary z polaryzacją nabyłem za oceanem, Ray-Bany spisywały się na tyle dobrze w trakcie prowadzenia samochodu że aż zacząłem szukać okularów z polaryzacją do jazdy nocą. I to co u nas niemożliwe tam okazało się do załatwienia. Znalazłem okulary Serengeti do jazdy w złych warunkach atmosferycznych i nocą. Spisuję się rewelacyjnie i mimo lekkiego przyciemniania obrazu nadają się do jazdy w każdych warunkach. Jak komuś zależy na dobrym i ostrym widzeniu w czasie jazdy i nie tylko , polecam polaryzację
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Faktem jest, że oczy w dobrych okularach odpoczywają.