|
Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować lodówkę turystyczną?
|
|
2010-07-06, 11:48 AM
|
|||
|
|||
|
Komentarze
Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować lodówkę turystyczną?
|
|||
|
2010-07-06, 01:28 PM
|
|||
|
|||
|
Jak kupować lodówkę turystyczną?
A to niespodzianka - wkłady w lodówkach należy umieszczać na górze. Sprawdzę, czy ten paten działa przy najbliższej okazji. a tak na marginesie - do lodówek na wkłady można też spokojnie wrzucać butelki z zamrożoną wodą . Tylko pytanie - na górę czy na dół urządzenia?
|
|||
|
2010-07-09, 05:13 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować lodówkę turystyczną?
myślę, że jak dasz wode pionowo to bedzie ona chłodzić na całej wysokości lodówki : ) a pozatym na gore ja bym nie dawał, bo bananki na dole sie zniszczą.
A artykuł odeniam na 9/10. Wszystko dobrze opisane, prosto i zrozumiale, tylko zabrakło mi opisu do lodówki termoelektrycznej. Mianowicie jak wyglada jej urzywanie ? Czy podłaczajac lodwke do zasilania ładujemy akumulator znajdujący sie w lodówce, którym możemy poźniej schlodzic lub podgrzać dany produkt, czy musimy o tym zdecydować np. w mieszkaniu, gdy podczas podłaczenia do zasilania lodówka sie chłodzi, to później po wyjściu na plaże juz nie będe mogł zmienic trybu na grzanie, bo nie bedzie zasilania ? pozdrawiam i czekam na odp ! ; ) |
|||
|
2010-07-09, 07:31 AM
|
|||
|
|||
|
RE: RE: Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować lodówkę turystyczną?
Termoelektryczne lodówki przenośne nie mają akumulatorów. Mogą jedynie działać - niezależnie od tego w jakim trybie - podłączone do sieci, albo pod gniazdo zapalniczki w samochodzie. Można w nich stosować również wkłady chłodzące, kiedy nie ma w pobliżu źródła prądu. Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy.
|
|||
|
2010-07-09, 10:02 AM
|
|||
|
|||
|
myślę, że jak dasz wode pionowo to bedzie ona chłodzić na całej wysokości lodówki : ) a pozatym na gore ja bym nie dawał, bo bananki na dole sie zniszczą.
A artykuł odeniam na 9/10. Wszystko dobrze opisane, prosto i zrozumiale, tylko zabrakło mi opisu do lodówki termoelektrycznej. Mianowicie jak wyglada jej urzywanie ? Czy podłaczajac lodwke do zasilania ładujemy akumulator znajdujący sie w lodówce, którym możemy poźniej schlodzic lub podgrzać dany produkt, czy musimy o tym zdecydować np. w mieszkaniu, gdy podczas podłaczenia do zasilania lodówka sie chłodzi, to później po wyjściu na plaże juz nie będe mogł zmienic trybu na grzanie, bo nie bedzie zasilania ? pozdrawiam i czekam na odp ! ; ) |
|||
|
2010-07-14, 11:19 AM
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie recenzja jest o.k. - większość informacji była mi znana ale i tak dobrze było sobie je przypomnieć. Z doświadczenia wiem,że większość lodówek jest podobnej jakości, dlatego gdybym miała taką kupić to przede wszystkim sugerowałabym się ceną . Z pomocą czasami "przychodzi" facebook http://www.facebook.com/pages/redcoon-PL...9301438912
|
|||
|
2010-08-02, 09:31 PM
|
|||
|
|||
|
RE: RE: Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować lodówkę turystyczną?
Ale jesteś głupi. I jeszcze te błędy ortograficzne. Skończony matoł!!!
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|