Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komentarz do artykułu Jak kupować namiot?
2010-04-30, 08:32 AM
Komentarze
Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować namiot?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
2010-05-01, 06:35 PM
RE: Komentarz do artykułu Jak kupować namiot?
Krótko, za mało rozwinięty artykuł, temat został jedynie "liźnięty". W zasadzie to samo można dowiedzieć się na stronach sklepów internetowych. Od razu wyczuwa się,że autor nie jest osobą wile czasu w roku spędzającą pod namiotem. Brak podstawowych informacji, np. o stelażach. Całość wydaje się być artykułem sponsorowanym, wraz z niepotrzebnym nikomu flimem z YouTube.
2010-06-27, 10:31 AM
RE: RE: Komentarz do artykułu Jak kupować namiot?
Hehe, ciekawe przez kogo sponsorowanym? przez "konsorcjum producentów namiotów"? dla mnie, laika, artykuł jest OK, może dla kogoś od 10 lat spędzającego wakacje pod namiotem (z braku kasy lub z miłości do biwakowania) będzie niewystarczający. nie da się wszystkich zadowolić
2010-06-28, 04:20 PM
RE: RE: RE: Komentarz do artykułu Jak kupować namiot?
przez firmę Q?
2010-07-14, 11:11 PM
mi artykuł pomógł, nie wiedziałem o co chodziło z tymi milimetrami wody i jak tylko się dowiedziałem od razu zamknąłem okienka z ofertami namiotów po 1000mm
tekst dobry, ale stanowczo za krótki Smile
2010-07-24, 12:20 PM
tekst dobry ale dla mnie też troszkę za krótko
2010-08-12, 12:34 PM
Stelaże!
W artykule zdecydowanie powinna się znaleźć informacja o stelażach - zarówno o materiałach z jakich są wykonane (włókno szklane, aluminium) jak i o typach (zewnętrzne, wewnętrzne). Odnośnie do tego drugiego: stelaż wewnętrzny oznacza tyle, że najpierw rozbijamy sypialnię, a dopiero na to narzucamy tropik. Stelaż zewnętrzny zaś umieszczamy w tunelach na tropiku, czyli rozbijamy go najpierw, a dopiero potem podwieszamy sypialnię. Ma to znaczenie przede wszystkim w przypadku rozstawiania namiotu w deszczu, bo przy stelażu zewnętrznym sypialnia nam nie moknie.
2010-08-12, 01:13 PM
RE: Stelaże!
Dziękujemy za trafny komentarz. Każda konstruktywna uwaga może sprawić, że nasze teksty staną się pełniejsze i bardziej przydatne użytkownikom serwisu. Oczywiście artykuł zostanie uzupełniony o akapit traktujący o stelażach.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do: