|
Komentarz do artykułu Jak kupować buty trekkingowe?
|
|
2009-12-10, 03:14 PM
|
|||
|
|||
|
Komentarze
Tutaj umieszczaj komentarze do artykułu Jak kupować buty trekkingowe?
|
|||
|
2009-12-10, 08:24 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Komentarz do artykułu Jak kupować buty trekkingowe?
No, no, świetny artykuł, kompleksowo wyczerpujący temat. Właśnie stoję przed zakupem butów na kilka przyszłych lat i teraz czuję się nieźle podszkolony w tym temacie, chociaż nie będą to moje pierwsze ani drugie buty na długie wyprawy w wysokie góry... dziękuję i gratuluję udanego artykułu!
|
|||
|
2009-12-27, 09:55 PM
|
|||
|
|||
|
Fajny artykuł porządkujący wiele pojęć i jasno opisujący technologiczne niuanse butów turystycznych. Sam kupiłem już kilka par takiego obuwia, ale artykuł przeczytałem z zainteresowaniem.
|
|||
|
2010-03-13, 07:00 PM
|
|||
|
|||
|
Bardzo przydatny artykuł.Pokazuje że nie ma rzecz uniwersalnych i żeby dokonać dobrego wyboru trzeba jednak zgłębić temat.Polecam artykuł.
|
|||
|
2010-07-15, 08:07 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-07-15 08:38 AM przez forumadm.)
|
|||
|
|||
|
Artykuł faktycznie bardzo pomocny. Warto jednak zaznaczyć,że obuwie trekkingowe kupujemy na dwa lub trzy sezony( oczywiście jeśli chodzimy po górach często). Odpowiedni but chroni nie tylko kostki również całe stopy czyli palce i pięty. W tym momencie jedne z najlepszych butów trekkingowych produkuje Meindl, każdy kto rozważa zakup butów tej firmy powinien zwrócić uwagę na ten model: Meindl Air Revolution 2.0 Lady.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|